OVER TEAM BOG

De mensen van TEAM BOG verstaan hun vak. Iedere opdracht is een business case. Ervaring, een omvangrijk netwerk, een frisse geest en creativiteit maken projecten succesvol. TEAM BOG werkt in Zuid-West Nederland, de Randstad en Noord-Brabant aan een uitgebalanceerde portefeuille.

Met volle aandacht voor het project stelt TEAM BOG alles in het werk om toegevoegde waarde te leveren voor haar opdrachtgever. Samen initiatieven creëren en daarmee beweging en succes. 

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222

AANBOD BEDRIJFSHUISVESTING
TE HUUR: REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE LÜBECK 2 BARENDRECHT

ZEER LUXE EN REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE OP EEN ABSOLUTE ZICHTLOCATIE IN BARENDRECHT

Dit moderne kantoorgebouw is gelegen op een herkenbare en uitstekend zichtbare hoeklocatie aan de Lübeck, op het kruispunt met de doorgaande hoofdweg Hamburg op het moderne bedrijventerrein Vaanpark II te Barendrecht. De gehele linkervleugel van dit kantoorgebouw – verdeeld over de begane grond, eerste verdieping en een inspirerende presentatieruimte op de tweede verdieping – is beschikbaar voor verhuur in units vanaf 250m2.

KENMERKEN
• Units van ca. 250m2 en ca. 300m2 per etage separaat te huur
• Eigen voorzieningen en toegang per unit
• Zeer inspirerende vergader-/presentatieruimte ‘oval office’ op tweede
verdieping
• Turn-key opleveringsniveau in overleg met verhuurder mogelijk
• Parkeerterrein met 10 eigen parkings

HUURPRIJS
Vanaf € 2.475,- p/mnd per unit excl. BTW en servicekosten o.b.v. huidig opleveringsniveau.

Wij hebben uitgebreide objectinformatie voor u beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor +31(0)88 1900 222 of info@teamforreal.nl De factsheet kunt u onderstaand downloaden.

TE KOOP: BOUWGROND T.B.V. BEDRIJFSRUIMTE CORNELISLAND RIDDERKERK

VANAF 2.500 M2 TURN-KEY KANTOOR-/BEDRIJFSPAND OP EEN TOP-ZICHTLOCATIE LANGS RIJKSWEG A15/A16

Op de grens tussen Rotterdam en Ridderkerk. Direct bij knooppunt Ridderkerk, het kruispunt van Rijkswegen A15 en A16. Aan de poort van de Randstad en de Rotterdamse haven. Nabij het agrobusiness-complex Barendrecht. Op deze unieke zichtlocatie ligt ParcA15.

ParcA15 ligt op de koppositie van het nieuw te ontwikkelen bedrijvenpark Cornelisland Ridderkerk. ParcA15 is dé locatie voor succesvolle ondernemingen,‘rising stars’ en ‘A-Brands’. Kortom, business op grote hoogte.

ParcA15 is de ideale vestigingsplaats voor multinationals en ondernemingen verbonden aan Rotterdam en haar regio, het Rotterdam-Rijnmondgebied en biedt bijzonder ruime gebruiksmogelijkheden voor ondernemingen in bijvoorbeeld de logistieke sector, bedrijven met distributieactiviteiten en productiebedrijven.

• 1,6 hectare bouwgrond
• Metrages van 2.500 m2 tot 13.000 m2
• Bouwhoogte tot 25 meter
• Geheel op maat ontwikkeld
• Unieke zichtlocatie aan Rijksweg A15/A16
• Bouwhoogte maximaal 25 meter

Wij hebben uitgebreide projectinformatie voor u beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor +31(0)88 1900 222 of info@teamforreal.nl De factsheet kunt u hieronder downloaden.

TE HUUR: WINKEL- / KANTOOR- / HORECARUIMTE SPUIPLEIN 1 DORDRECHT

Op een fantastische hoeklocatie langs een drukke doorgaande weg, tegen de Spuiboulevard, bevindt zich deze hoogwaardig afgewerkte winkel- / kantoor- / horeca unit. Een opvallende locatie op een kruispunt van meerdere uitvalswegen en (winkel)straten in het centrum van Dordrecht. Het interieur is bijzonder smaakvol en stijlvol afgewerkt met veel oog voor detail.

KENMERKEN
• Ca. 138m2 winkel- / kantoor- / horecaruimte
• Fantastische zichtlocatie op kruispunt van diverse (winkel)straten
• Centraal gelegen nabij voorzieningen
• Hoogwaardig en smaakvol afgewerkt, luxe uitstraling
• Bestemming biedt zeer ruime gebruiksmogelijkheden

HUURPRIJS
€ 3.500,- excl. BTW en servicekosten.

Wij hebben uitgebreide objectinformatie voor u beschikbaar. Neem contact op met ons kantoor +31(0)88 1900 222 of info@teamforreal.nl De factsheet kunt u onderstaand downloaden.

DIVERSE ONTWIKKELLOCATIES WEST-BRABANT KANTOOR EN BEDRIJFSHUISVESTING

TEAMforREAL biedt in West-Brabant op diverse locaties bouwkavels aan voor ontwikkeling van een kantoor- of bedrijfsgebouw. Deze bouwkavels bevinden zich op diverse bedrijventerreinen in de regio Bergen op Zoom tot Breda.

Aankoop van de bouwgrond en de maatwerk ontwikkeling van een turn-key bedrijfspand, specifiek afgestemd op uw bedrijfsvoering, behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast ontwikkelt TEAMforREAL bedrijfspanden op maat welke middels een langjarige huurovereenkomst door de eindgebruiker gehuurd worden. Een nieuw ontwikkeld en verhuurd pand wordt in zo’n geval veelal verkocht aan een van de eindbeleggers  in ons netwerk.

Neemt u voor meer informatie over mogelijkheden voor maatwerk ontwikkeling van uw bedrijfspand contact op met Joeri Beekman, bereikbaar op ons kantoornummer +31(0)88 1900 222 of via e-mail info@teamforreal.nl

Deel deze pagina: 

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op de meest bijzondere plaatsen, op de meest bijzondere momenten.