OVER TEAM CAPITAL

TEAM Capital bemiddelt bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten en locaties voor herontwikkeling. Verbindt tevens beleggers en privaat kapitaal. Waar prachtige investeringskansen normaal geruisloos voorbij gaan is TEAM Capital uw connectie. Dankzij een omvangrijk netwerk van beleggers projectontwikkelaars, woningcorporaties, investeerders en collega-makelaars filtert TEAM Capital voor u de kansen die relevant zijn.

Ook het initiëren van private financieringsconstructies en het bijeenbrengen van privaat kapitaal en vastgoedbeleggers behoort tot de competenties. Deel uw wensen en vergroot uw netwerk aanzienlijk dankzij een kennismakingsgesprek met TEAM Capital, via de partners van TEAMforREAL.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222

TEAMPRESTATIES
Beleggingstransactie voor Sligro Food Group Nederland BV

Namens onze opdrachtgever Sligro Food Group Nederland BV brachten wij een beleggingstransactie tot stand met betrekking tot twee supermarkten op twee verschillende locaties in Nederland en daarbij aangrenzende (verhuurde) commerciële ruimten. Hoofdhuurders zijn de supermarktketens Spar en EMTÉ en de commerciële ruimten zijn verhuurd aan de ‘couleur locale’.

In totaal gaat het om een transactie van ca. 3.300 m2 VVO met een beleggingsvolume van 5 miljoen euro. Koper betreft een particuliere belegger.

Beleggingstransactie gezinswoningen in Goes

Voor een van onze opdrachtgevers verkochten wij aan een particuliere belegger 43 nieuw te bouwen gezinswoningen, 4 maisonnettes en 2 commerciële ruimten in de Goese nieuwbouwwijk Mannee. De woningen worden deels op de markt gebracht in de sfeer van vrije sector huurwoningen en deels verkocht aan particulieren. De twee commerciële ruimten onder de maisonnettes worden ingevuld met wijkvoorzieningen. Inmiddels initiëren wij op meerdere locaties in Zuid-West-Nederland dergelijke transacties. De vraag naar vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen is enorm en de verwachting is dat de vraag verder zal toenemen.

Meer weten over vergelijkbare beleggingsmogelijkheden?
Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Bedrijfsmatig complex Rotterdam

Een van onze relaties ontwikkelde in opdracht van een gebruiker turn-key een bedrijfsmatig complex in het Rotterdamse Havengebied. De wens was om het object in eigen beheer in belegging te houden en daarbij privaat kapitaal te betrekken. TEAM Capital introduceerde een van de vastgoed investeerders uit haar netwerk bij de vennootschap met daarin dit langjarig – triple net – aan een tophuurder verhuurde project. Zo leverde TEAM Capital een mooie bijdrage aan het tot stand komen van deze vastgoedbelegging.

Meer informatie? Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Beleggingstransactie 23 woningen in Middelburg

Voor Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp verkochten wij inééns aan een particuliere belegger, eveneens een zeer gewaardeerde relatie uit ons netwerk, een pakket van 23 nieuw te bouwen woningen in de woonwijk Mortiere in Middelburg. Deze duurzame woningen, met o.a. zonnepanelen, zullen deels verhuurd gaan worden in de vrije sector huurmarkt en deels verkocht aan particuliere kopers.

De vraag naar vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen is enorm. Inmiddels werken wij aan meerdere soortgelijke beleggingstransacties in Zuid-West Nederland.

Meer weten over vergelijkbare beleggingsmogelijkheden?
Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Deel deze pagina: 

Behind the scenes...

TEAM for Real onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op de meest bijzondere plaatsen, op de meest bijzondere momenten.
Maak kennis! ∨