OVER TEAM CAPITAL

TEAM Capital bemiddelt bij aan- en verkoop van beleggingsobjecten en locaties voor herontwikkeling. Verbindt tevens beleggers en privaat kapitaal. Waar prachtige investeringskansen normaal geruisloos voorbij gaan is TEAM Capital uw connectie. Dankzij een omvangrijk netwerk van beleggers projectontwikkelaars, woningcorporaties, investeerders en collega-makelaars filtert TEAM Capital voor u de kansen die relevant zijn.

Ook het initiëren van private financieringsconstructies en het bijeenbrengen van privaat kapitaal en vastgoedbeleggers behoort tot de competenties. Deel uw wensen en vergroot uw netwerk aanzienlijk dankzij een kennismakingsgesprek met TEAM Capital, via de partners van TEAMforREAL.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222

TEAMPRESTATIES
Beleggingstransactie Kamer van Koophandel gebouw Middelburg

De kamer van Koophandel heeft het kantoorgebouw aan de Buitenruststraat 225-227 in Middelburg verkocht aan een particuliere belegger. Het object, met een oppervlakte van circa 1.883 m² en 89 parkeerplaatsen, werd medio 2016 verhuurd aan Sweco Nederland en vervolgens verkocht als vastgoedbelegging aan een particuliere belegger.

TEAMforREAL bracht het object vanuit haar label TEAM Capital bij een van haar particuliere beleggers onder de aandacht en begeleidde vervolgens het koopproces.

De verkopende partij, Kamer van Koophandel, werd bij de verhuur en vervolgens bij de verkoop geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Meer informatie? Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Beleggingstransactie 23 woningen in Middelburg

Voor Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp verkochten wij inééns aan een particuliere belegger, eveneens een zeer gewaardeerde relatie uit ons netwerk, een pakket van 23 nieuw te bouwen woningen in de woonwijk Mortiere in Middelburg. Deze duurzame woningen, met o.a. zonnepanelen, zullen deels verhuurd gaan worden in de vrije sector huurmarkt en deels verkocht aan particuliere kopers.

De vraag naar vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen is enorm. Inmiddels werken wij aan meerdere soortgelijke beleggingstransacties in Zuid-West Nederland.

Meer weten over vergelijkbare beleggingsmogelijkheden?
Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Beleggingstransactie voor Sligro Food Group Nederland BV

Namens onze opdrachtgever Sligro Food Group Nederland BV brachten wij een beleggingstransactie tot stand met betrekking tot twee supermarkten op twee verschillende locaties in Nederland en daarbij aangrenzende (verhuurde) commerciële ruimten. Hoofdhuurders zijn de supermarktketens Spar en EMTÉ en de commerciële ruimten zijn verhuurd aan de ‘couleur locale’.

In totaal gaat het om een transactie van ca. 3.300 m2 VVO met een beleggingsvolume van 5 miljoen euro. Koper betreft een particuliere belegger.

Beleggingstransactie gezinswoningen in Goes

Voor een van onze opdrachtgevers verkochten wij aan een particuliere belegger 43 nieuw te bouwen gezinswoningen, 4 maisonnettes en 2 commerciële ruimten in de Goese nieuwbouwwijk Mannee. De woningen worden deels op de markt gebracht in de sfeer van vrije sector huurwoningen en deels verkocht aan particulieren. De twee commerciële ruimten onder de maisonnettes worden ingevuld met wijkvoorzieningen. Inmiddels initiëren wij op meerdere locaties in Zuid-West-Nederland dergelijke transacties. De vraag naar vrije sector huurwoningen en betaalbare koopwoningen is enorm en de verwachting is dat de vraag verder zal toenemen.

Meer weten over vergelijkbare beleggingsmogelijkheden?
Bel TEAM Capital +31(0)88 1900 222

Deel deze pagina: 

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op bijzondere plaatsen, met bijzondere mensen, op bijzondere momenten.