OVER TEAM CARIB

TEAM Carib focust op marketing en verkoop van recreatief en residentieel vastgoed in het Caribisch gebied. Alle activiteiten op en rond met name Curaçao zijn krachtig en praktisch samengebracht in TEAM Carib, ontstaan vanuit Coral Estate Sales: coralestatesales.com. Daarin werd de basis gelegd voor de huidige expansie. Met een eigen verkooporganisatie op Coral Estate en projecten zoals momenteel op Papagayo Beach Resort zet TEAM Carib zichzelf op de kaart.

Want TEAM Carib is ook in het Caribisch gebied altijd alert op kansen om het nuttige en het aangename te combineren in aantrekkelijke projecten. Ook hier staat het imposante relatienetwerk aan de basis van het succes. Bezoek de website van TEAM Carib of benader TEAM Carib via TEAMforREAL.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF  BEZOEK DE WEBSITE VAN TEAM CARIB >

TEAMPRESTATIES
Coral Estate, het meest exclusieve resort
op Curaçao

Op Curaçao – een stukje Nederland in de tropen – is TEAM Carib middels de eigen verkooporganisatie Coral Estate Sales exclusief verantwoordelijk voor de verkoop van bouwkavels en exclusieve villa’s op het luxe resort Coral Estate. Deze ‘gated community’ van ca. 400 hectare is een van de meest exclusieve residentiële / semi-residentiële resorts op Curaçao. Coral Estate is het enige resort op Curaçao met een langgerekte kuststrook van ruim 3 kilometer direct aan de Caribische Zee. Diverse ocean front kavels beschikken daardoor zelfs over een privéstrand. Een uniek eigen stukje paradijs op aarde. Dankzij de heuvelachtige structuur van Coral Estate hebben vrijwel alle villa’s dan ook een onbelemmerd en overweldigend zicht op de Caribische Zee.

Met Coral Estate Sales legde TEAMforREAL de basis van haar activiteiten in het Caribisch gebied en de expansie daarvan.

Bekijk Coral Estate Curaçao op de website van Coral Estate Sales >

Verkoop villa’s
Papagayo Beach Resort, Curaçao

Hooggelegen in het immens populaire Jan Thiel gebied op Curaçao is Papagayo Beach Resort één van de meest succesvolle toeristische resorts op Curaçao. Comfortabele vrijstaande villa’s in een smaakvolle mix van moderne afwerking en tropische sfeer.

Papagayo Curaçao is een internationale hotspot in het hart van de Cariben met een comfortabel Beach Resort met vrijstaande villa’s, een upscale design hotel óp het strand, een trendy beach club en een veelzijdige beach plaza met strand, casino, spa & wellness, fitness centre, supermarkt en diverse winkels en restaurantjes.

Op Papagayo Beach Resort biedt TEAM Carib een cluster van slechts 25 Resort Villa’s aan welke beschikbaar zijn voor verkoop. Een geweldige opportunity om te investeren in een uitermate succesvol resort.

Bekijk Papagayo Beach Resort op de website van TEAM Carib >

Start verkoop
La Maya Beach Resort, Curaçao

TEAM Carib startte eind 2016 met de verkoop van enkele zeer luxe appartementen in La Maya Beach Resort op Curaçao.

La Maya Beach Resort is een prachtig aangelegd, hoogwaardig resort direct gelegen aan het Spaanse Water. Een oase van rust vlakbij het populaire Jan Thiel, dé toeristische hotspot van Curaçao. La Maya Beach RESORT is uniek en kleinschalig. Volledig ‘gated’ en dankzij de 24/7 aanwezige beheerders genieten gasten en eigenaars van een zeer hoog serviceniveau.

Bekijk La Maya Beach Resort op de website van TEAM Carib >

Verkoop onroerend goed portefeuille
Pietermaai Smal, Willemstad Curaçao

Pietermaai Smal is een historische Caribische stadswijk in ontwikkeling. Een hippe stadswijk met ‘heritage’ waar dankzij de inspanningen van een bevlogen ontwikkelaar vele karakteristieke monumenten in oude glorie hersteld zijn en moderne  nieuwe ontwikkelingen zijn gerealiseerd. Pietermaai Smal is zowel heerlijk laidback als verrassend dynamisch; het ‘Soho’ van Curaçao.

TEAM for REAL biedt in Pietermaai Smal diverse investeringsproposities uit de portefeuille van de ontwikkelaar, zoals een Boutique hotel, commercieel vastgoed en zeer potentiële ontwikkellocaties.

Neemt u voor meer informatie contact op met ons kantoor in Nederland: +31(0)88 1900 222 of stuur een e-mail naar info@teamforreal.nl

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? LIKE TEAM CARIB OP FACEBOOK

Deel deze pagina: 

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op bijzondere plaatsen, met bijzondere mensen, op bijzondere momenten.