De creatieve broedplaats van TEAMforREAL. Gespecialiseerd in strategie en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten. TEAM Concepts ontwikkelt hotels, vakantieparken en long-stay concepten in Nederland. Waar velen een stuk grond of een oud gebouw zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling.

TEAM Concepts ontwikkelt eigen projecten op locaties die – al dan niet samen met projectpartners – aangekocht en ontwikkeld worden. Daarnaast adviseert TEAM Concepts opdrachtgevers bij de conceptontwikkeling van recreatieve projecten. TEAM Concepts overziet het gehele proces en werkt doelgericht vanaf het allereerste idee naar de realisatie. En geeft invulling aan de business case met alle verschillende stakeholders zoals grondeigenaars, overheden, bouwpartners, exploitatiebedrijven en investeerders.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF STUUR EEN E-MAIL

Het bedenken, creëeren en realiseren van een recreatief project is ingewikkeld en boeiend. team concepts brengt met visie, passie, creativiteit, toewijding en doelgericht handelen recreatieve projecten van idee tot realiteit.

TEAM PRESTATIES
Ontwikkeling project Hotel Zeeuws Licht, Dishoek

Op een unieke locatie in Dishoek, aan de voet van de duinen dus op loopafstand van de mooiste zuid-stranden van Nederland, ontwikkelde TEAM Concepts samen met ZPF en Kloeg Collection een nieuwbouw viersterren-plus hotel met 69 hotelsuites en –appartementen.

De drie onder fraaie architectuur ontwikkelde gebouwen – ieder met eigen karakteristieken – vormen tezamen een ‘dorpje’ dankzij de kenmerkende puntgevels.

TEAM Concepts verkocht één van de drie gebouwen aan een belegger en één aan de hotelexploitant van Hotel Zeeuws Licht, Kloeg Collection. Het derde gebouw met 30 hotelsuites en hotelappartementen werd door zusterbedrijf TEAM Leisure succesvol verkocht aan particuliere kopers. De bouw van Hotel Zeeuws Licht is in volle gang. Oplevering voorjaar 2021

Ontwikkeling project De Timmerfabriek, Vlissingen

TEAM Concepts heeft het monumentale gebouw De Timmerfabriek in Vlissingen aangekocht in een consortium met Bouwgroep Peters en hotelexploitant Kloeg Collection. Dit schitterende industriële erfgoed – een rijksmonument uit 1912 – was vroeger onderdeel van de voormalige Scheldewerf in Vlissingen en diende als de werkplaats voor de scheepstimmerwerken.

De Timmerfabriek wordt getransformeerd tot een uniek Urban Leisure Hotel met 16 Boutique Hotel kamers, 50 twee- en vierpersoons Loft Hotel Appartementen en een uniek Toren Penthouse Appartement. Op de begane grond komen een restaurant, brasserie, chefs bar en lobby waarmee een bruisende plek ontstaat vergelijkbaar met Hotel New York in Rotterdam. De karakteristieke industriële sfeer van het gebouw zal maximaal behouden blijven en het thema vormen voor het hotel.

Volgt u de ontwikkelingen rondom de marktintroductie en start verkoop via de website van TEAM Leisure.

Ontwikkeling, marketing & verkoop project Hotel Britannia, Vlissingen

Het eerste en enige vijfsterren hotel in Zeeland; Hotel Britannia verrijst in 2024 op een plek met historie aan zee en aan het strand. De roaring twenties herleven in dit ruim 200 hotelkamers, -suites en –appartementen tellende tophotel met ster restaurant.

TEAM Concepts is als ontwikkelaar betrokken bij dit spraakmakende project en stelt zich als doel om het project medio 2021 gereed te maken voor marktintroductie. Zusterbedrijf TEAM Leisure zal de marketing & verkoop voor Hotel Britannia op zich nemen. Een unieke kans voor ons bedrijf en een unieke kans voor investeerders om in dit project een stukje te verwerven in de vorm van een hotelsuite of hotelappartement.

Ontwikkeling project Boutique Hotel Rijks, Goes

TEAM Concepts ontwikkelde het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes tot een bijzonder boutique hotel met 40 hotelkamers en hotelsuites. Dit bijzondere pand met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’ wordt momenteel door Bouwgroep Peters volledig verbouwd en getransformeerd tot een comfortabel stadshotel.

Hotelexploitant Kloeg Collection opent in december 2020 de deuren van het sfeervolle hotel met ontbijtrestaurant en gezellige ‘honesty bar’.

De 40 hotelkamers en hotelsuites in Boutique Hotel Rijks werden door zusterbedrijf TEAM Leisure in een maand tijd succesvol verkocht aan particuliere beleggers.

Gerealiseerde ontwikkeling project Hotel Kaap West, Westkapelle

In april 2019 leverde Aannemingsbedrijf Fraanje in opdracht van ontwikkelaars TEAM Concepts en ZPF het viersterren-plus hotel Kaap-West en restaurant Catch op. Dit comfortabele hotel met 43 luxueuze hotelappartementen in Westkapelle is gelegen op loopafstand van de strandovergang, vrijwel direct achter de duinen dus.

TEAM Concepts ontwikkelde dit hotel met het vernieuwende concept van hotelappartementen. Luxe appartementen met een of twee slaapkamers met badkamers en voorzien van alle gemakken zoals een living en luxe keuken. Een comfortabel vakantieverblijf dat bovendien in het corona-tijdperk volledig voldoet aan de enorme vraag naar een vakantie-accommodatie met privacy, veiligheid en comfortabele leefruimte. Hotelservices worden standaard op topniveau geleverd en roomservice is vanuit restaurant Catch op afroep beschikbaar.

Bezoekt u voor een uitgebreide indruk de website van Hotel Kaap West.

Ontwikkeling project De Dokwerker, Timmerplein, Vlissingen

Direct naast De Timmerfabriek in Vlissingen ontwikkelt TEAM Concepts een project met 52 long-stay appartementen gericht op verhuur aan hoogopgeleide expats. Dit moderne gebouw krijgt de naam ‘De Dokwerker’ en is gelegen aan het Timmerplein, onderdeel van de grootschalige stadsontwikkeling Scheldekwartier.

TEAM Concepts kiest voor stoere, grootstedelijke architectuur en duurzame bouw. Bewoners zullen gebruikmaken van de faciliteiten en services vanuit de naastgelegen Timmerfabriek.

Geplande start van de realisatie 2021.

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op bijzondere plaatsen, met bijzondere mensen, op bijzondere momenten.