TEAM Coral Estate Sales is gespecialiseerd in marketing en verkoop van recreatief en residentieel onroerend goed in het Caribisch gebied, met de focus op Curaçao en het exclusieve resort Coral Estate. Alle activiteiten op en rond met name Curaçao zijn krachtig en praktisch samengebracht in een eigen verkooporganisatie. Het makelaarsteam van TEAM Coral Estate Sales opereert vanuit het mooist gelegen kantoor van Curaçao, gevestigd in het bruisende hart van het resort Coral Estate. De TEAMforREAL organisatie in Nederland levert marketing & sales support vanuit het Nederlandse kantoor en vormt zo de brug met Nederland, Europa en de Verenigde Staten en Canada.

TEAM Coral Estate Sales heeft een indrukwekkende salesportefeuille met exclusieve villas en appartementen op Coral Estate en diverse andere resorts op Curaçao. Samen met partners ontwikkelt en realiseert TEAM Coral Estate Sales bovendien projectmatig exclusieve appartementen en villas.

TEAMforREAL is ook in het Caribisch gebied altijd alert op kansen om het nuttige en het aangename te combineren in aantrekkelijke projecten. Ook hier staat het imposante relatienetwerk aan de basis van het succes. Bezoek de website of benader TEAM Coral Estate Sales via TEAMforREAL.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF BEZOEK WWW.CORALESTATESALES.COM

HET KANTOOR VAN TEAM FOR RERAL IN NEDERLAND VORMT DE BRUG TUSSEN TEAM CORAL ESTATE SALES OP CURAÇAO EN DE MARKT IN EUROPA EN MEER SPECIFIEK NEDERLAND.
TEAMPRESTATIES
CORAL ESTATE, het meest exclusieve resort op Curaçao

Op Curaçao – een stukje Nederland in de tropen – is TEAM Coral Estate Sales exclusief verantwoordelijk voor de verkoop van bouwkavels en exclusieve villa’s op het luxe resort Coral Estate. Deze ‘gated community’ van ca. 400 hectare is een van de meest exclusieve residentiële / semi-residentiële resorts op Curaçao. Coral Estate is het enige resort op Curaçao met een langgerekte kuststrook van ruim 3 kilometer direct aan de Caribische Zee. Diverse ocean front kavels beschikken daardoor zelfs over een privéstrand. Een uniek eigen stukje paradijs op aarde. Dankzij de heuvelachtige structuur van Coral Estate hebben vrijwel alle villa’s dan ook een onbelemmerd en overweldigend zicht op de Caribische Zee.

Met Coral Estate Sales legde TEAMforREAL de basis van haar activiteiten in het Caribisch gebied en de expansie daarvan.

Bezoek de website van TEAM Coral Estate Sales.

CAPE MARIE LUXURY APARTMENTS, Coral Estate Curaçao

Op het exclusieve resort Coral Estate op Curaçao ontwikkelde TEAM Coral Estate Sales een hoogwaardig project met 33 zeer luxe appartementen en penthouses, verdeeld over drie kleinschalige gebouwen.

Deze Luxury Apartments hebben allemaal een magnifiek zicht op de Caribische Zee en variëren in oppervlakte van ruim 100m2 tot zo’n 460m2. Ieder van de gebouwen beschikt over een parkeerkelder met private parking – uniek voor Curaçao – en een heerlijke tropische tuin met een eigen zwembad van zo’n 150m2. Luxer dan dit wordt het niet!

Het eerste gebouw is opgeleverd, het tweede gebouw is in aanbouw en in verkoop.

Bezoek de website van TEAM Coral Estate Sales.

Verkoop villa’s PAPAGAYO BEACH RESORT, Curaçao

Hooggelegen in het immens populaire Jan Thiel gebied op Curaçao is Papagayo Beach Resort één van de meest succesvolle toeristische resorts op Curaçao. Comfortabele vrijstaande villa’s in een smaakvolle mix van moderne afwerking en tropische sfeer.

Papagayo Curaçao is een internationale hotspot in het hart van de Cariben met een comfortabel Beach Resort met vrijstaande villa’s, een upscale design hotel óp het strand, een trendy beach club en een veelzijdige beach plaza met strand, casino, spa & wellness, fitness centre, supermarkt en diverse winkels en restaurantjes.

Op Papagayo Beach Resort biedt TEAM Coral Estate Sales een cluster van slechts 25 Resort Villa’s aan welke beschikbaar zijn voor verkoop. Een geweldige opportunity om te investeren in een uitermate succesvol resort.

Bezoek de website van TEAM Coral Estate Sales.

Verkoop appartementen LA MAYA BEACH RESORT, Curaçao

TEAM Coral Estate Sales is betrokken bij de verkoop van enkele zeer luxe appartementen in La Maya Beach Resort op Curaçao.

La Maya Beach Resort is een prachtig aangelegd, hoogwaardig resort direct gelegen aan het Spaanse Water. Een oase van rust vlakbij het populaire Jan Thiel, dé toeristische hotspot van Curaçao. La Maya Beach Resort is uniek en kleinschalig. Volledig ‘gated’ en dankzij de 24/7 aanwezige beheerders genieten gasten en eigenaars van een zeer hoog serviceniveau.

Bezoek de website van TEAM Coral Estate Sales.

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? VOLG TEAM CORAL ESTATE SALES OP FACEBOOK

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op de meest bijzondere plaatsen, op de meest bijzondere momenten.