De creatieve broedplaats van TEAMforREAL. Ontwikkelaar en veel geconsulteerd kenniscentrum voor strategie, conceptontwikkeling en marketing van (inter)nationale vastgoedprojecten. Waar opdrachtgevers een stuk grond zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling. Maak kennis met TEAM Concepts Real Estate en plan een afspraak via de mensen van TEAMforREAL.

TEAM Concepts overziet het gehele project. Vanaf het concept en het ontwikkeltraject met de verschillende stakeholders zoals overheden, exploitatiebedrijven, investeerders, grondeigenaars, etc. TEAM Concepts rekent de business case rond door de financiering middels (private) investeerders, de verkoop aan particulieren en/of investeerders te initiëren.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF STUUR EEN E-MAIL

Xx
TEAMPRESTATIES
In ontwikkeling: DUINHOTEL KAAP WEST

Achter de duinen van een van de mooiste zuid-stranden van het Zeeuwse eiland Walcheren ontwikkelt TEAM Concepts in Westkapelle Duinhotel Kaap West. Gelegen nabij de duinovergang, op slechts enkele honderden meters van de uitgestrekte stranden aan de Westerschelde.

Walcheren wordt ook wel de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd en biedt een schitterende natuur en vele recreatieve bestemmingen. Het mondaine Domburg en historisch Middelburg liggen op slechts enkele kilometers afstand.

  • Hotel & Restaurant direct achter de duinen in Westkapelle
  • 43 Luxe hotelkamers geschikt voor 2, 4 en 6 personen
  • Hotel- en restaurantexploitatie door gerenommeerde regionale hotelorganisatie

Het hotel zal als geheel verkocht worden aan een belegger die een langjarige huurovereenkomst sluit met de exploitant. Het restaurant zal verkocht worden aan de exploitant van restaurant en hotel.

Mail of bel mij zodra en nieuws is over dit project >

In ontwikkeling: DE TIMMERFABRIEK, VLISSINGEN

TEAM Concepts heeft het monumentale gebouw De Timmerfabriek in Vlissingen aangekocht in een consortium met Bouwgroep Peters uit Middelburg en Peter Bommeljé uit Domburg.

Dit schitterende industriële erfgoed was vroeger onderdeel van de voormalige Scheldewerf in Vlissingen en diende als de werkplaats voor de scheepstimmerwerken. De Scheldeterreinen werden in de afgelopen jaren geheel gesaneerd, met uitzondering van enkele bijzondere gebouwen met een monumentale status, zoals De Timmerfabriek.

De Timmerfabriek wordt getransformeerd tot een onderscheidend en vernieuwend hotel met circa 60 City lofts en City apartments en een fantastische food court. Een unieke hotspot voor Walcheren en Vlissingen in het bijzonder. De fraaie, stoere industriële stijl zal vanzelfsprekend behouden blijven en het thema vormen voor het hotel.

TEAM Concepts is verantwoordelijk voor het concept en het gehele ontwikkeltraject. Bouwgroep Peters is verantwoordelijk voor de bouw en Bommelje zal met de horecaformule TeKust de exploitatie van het hotel en restaurant ter hand nemen.

Mail of bel mij zodra en nieuws is over dit project >

In ontwikkeling op eiland Walcheren: HOTEL MET 70 KAMERS

Samen met enkele ontwikkelpartners ontwikkelt TEAM Concepts een recreatief hotel met circa 70 hotelkamers en -appartementen op het Zeeuwse eiland Walcheren. Een unieke locatie, gelegen direct achter de duinen.

Op dit moment ontwikkelt TEAM Concepts het concept en de propositie in samenspraak met de toekomstige exploitant van het hotel.

Mail of bel mij zodra en nieuws is over dit project >

 

In ontwikkeling: DRIJVENDE RECREATIEVILLA'S OUDE TONGE

TEAM Concepts ontwikkelt geheel in eigen beheer een uniek, kleinschalig project met 30 exclusieve drijvende recreatievilla’s. Het project met villa’s met eigen aanlegsteiger bevindt zich direct achter de dijk aan het open vaargebied van de Krammer/Volkerak, nabij het historische plaatsje Oude Tonge.

Verdere uitontwikkeling van het project in samenspraak met de architect en de gemeente Goeree-Overflakkee vindt momenteel plaats.

Mail of bel mij zodra en nieuws is over dit project >

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op de meest bijzondere plaatsen, op de meest bijzondere momenten.