De creatieve broedplaats van TEAMforREAL. Gespecialiseerd in strategie en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten. TEAM Concepts ontwikkelt hotels, vakantieparken en long-stay concepten in Nederland. Waar velen een stuk grond of een oud gebouw zien, ziet TEAM Concepts een kansrijke ontwikkeling.

TEAM Concepts ontwikkelt eigen projecten op locaties die – al dan niet samen met projectpartners – aangekocht en ontwikkeld worden. Daarnaast adviseert TEAM Concepts opdrachtgevers bij de conceptontwikkeling van recreatieve projecten. TEAM Concepts overziet het gehele proces en werkt doelgericht vanaf het allereerste idee naar de realisatie. En geeft invulling aan de business case met alle verschillende stakeholders zoals grondeigenaars, overheden, bouwpartners, exploitatiebedrijven en investeerders.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF STUUR EEN E-MAIL

Het bedenken, creëeren en realiseren van een recreatief project is ingewikkeld en boeiend. team concepts brengt met visie, passie, creativiteit, toewijding en doelgericht handelen recreatieve projecten van idee tot realiteit.

TEAM PRESTATIES
Gerealiseerde ontwikkeling Hotel Zeeuws Licht, Dishoek

Op een unieke locatie in Dishoek, aan de voet van de duinen dus op loopafstand van de mooiste zuid-stranden van Nederland, ontwikkelde TEAM Concepts samen met Aannemingsbedrijf Fraanje en Kloeg Collection een nieuwbouw viersterren-plus hotel met 69 hotelsuites en –appartementen.

De drie onder fraaie architectuur ontwikkelde gebouwen – ieder met eigen karakteristieken – vormen tezamen een ‘dorpje’ dankzij de kenmerkende puntgevels.

TEAM Concepts verkocht één van de drie gebouwen aan een belegger en één aan de hotelexploitant van Hotel Zeeuws Licht, Kloeg Collection. Het derde gebouw met 30 hotelsuites en hotelappartementen werd door zusterbedrijf TEAM Leisure succesvol verkocht aan particuliere kopers. In mei 2021 ontving Hotel Zeeuws Licht haar eerste gasten.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Gerealiseerde ontwikkeling Hotel de Timmerfabriek, Vlissingen

TEAM Concepts heeft het monumentale gebouw De Timmerfabriek in Vlissingen aangekocht in een consortium met Bouwgroep Peters en hotelexploitant Kloeg Collection. Dit schitterende industriële erfgoed – een rijksmonument uit 1912 – was vroeger onderdeel van de voormalige Scheldewerf in Vlissingen en diende als de werkplaats voor de scheepstimmerwerken.

De Timmerfabriek is getransformeerd tot een uniek Urban Leisure Hotel met 16 Boutique Hotel kamers, 50 twee- en vierpersoons Loft Hotel Appartementen en een uniek Toren Penthouse Appartement. Op de begane grond zijn een restaurant, brasserie, chefs bar en lobby gerealiseerd waarmee een bruisende plek is ontstaat, vergelijkbaar met Hotel New York in Rotterdam. De karakteristieke industriële sfeer van het gebouw is maximaal behouden. Verkoop door TEAM Leisure.

Op 19 mei 2022 is Hotel de Timmerfabriek officieel geopend. Bekijk hier de spectaculaire aftermovie.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Ontwikkeling, marketing & verkoop Hotel Britannia, Vlissingen

Het eerste en enige vijfsterren hotel in Zeeland; Grand Hotel Britannia verrijst op een plek met historie aan zee en aan het strand. De roaring twenties herleven in dit ruim 200 hotelkamers, -suites en -appartementen tellende tophotel met ster-restaurant aan de Vlissingse Boulevard. Op 30 december 2020 is de omgevingsvergunning ingediend.

TEAM Concepts is als ontwikkelaar betrokken bij dit spraakmakende project. Zusterbedrijf TEAM Leisure zal de marketing & verkoop voor Grand Hotel Britannia op zich nemen. Een unieke kans voor ons bedrijf en een unieke kans voor investeerders om in dit project een stukje te verwerven in de vorm van een hotelsuite of hotelappartement.

Meer info: www.grandhotelbritannia.nl

Gerealiseerde ontwikkeling Boutique Hotel Rijks, Goes

TEAM Concepts ontwikkelde het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes tot een bijzonder boutique hotel met 40 hotelkamers en hotelsuites. Dit bijzondere pand met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’ is door Bouwgroep Peters volledig verbouwd en getransformeerd tot een comfortabel stadshotel.

De 40 hotelkamers en hotelsuites in Boutique Hotel Rijks werden door zusterbedrijf TEAM Leisure in een maand tijd succesvol verkocht aan particuliere beleggers.

In februari 2021 opende Boutique Hotel Rijks haar deuren voor de eerste gasten.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Gerealiseerde ontwikkeling Boutique Hotel Helder, Renesse

TEAM Concepts ontwikkelde dit voormalige restaurant tot een high-end, comfortabel boutique hotel met 16 zeer luxe hotelsuites en een comfortabele horeca lounge voor gasten. Op 2 juni 2022 is het hotel officieel geopend en werden de eerste gasten ontvangen. De verkoop was in handen van TEAM Leisure, inmiddels zijn alle suites succesvol verkocht.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Ontwikkeling, marketing & verkoop Hotel St. Joris, Middelburg

TEAM Concepts acquireerde het monumentale gebouw St. Jorisdoelen in het centrum van Middelburg. Een schitterend gebouw waarin een Cityhotel met 54 hotelkamers en -suites ontwikkeld wordt. Begin 2022 is de bouw gestart, naar verwachting opent Hotel St. Joris in het voorjaar van 2023 haar deuren. De verkoop is in handen van TEAM Leisure.

Bekijk hier de inspirerende video waarin Joeri Beekman en Paul Huges u het project presenteren.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Gerealiseerde ontwikkeling project Hotel Kaap West, Westkapelle

In april 2019 leverde Aannemingsbedrijf Fraanje in opdracht van ontwikkelaars TEAM Concepts en ZPF het viersterren-plus Hotel Kaap West en restaurant Catch op. Dit comfortabele hotel met 43 luxueuze hotelappartementen in Westkapelle is gelegen op loopafstand van de strandovergang, vrijwel direct achter de duinen dus.

TEAM Concepts ontwikkelde dit hotel met het vernieuwende concept van hotelappartementen. Luxe appartementen met een of twee slaapkamers met badkamers en voorzien van alle gemakken zoals een living en luxe keuken. Een comfortabel vakantieverblijf dat bovendien in het corona-tijdperk volledig voldoet aan de enorme vraag naar een vakantie-accommodatie met privacy, veiligheid en comfortabele leefruimte. Hotelservices worden standaard op topniveau geleverd en roomservice is vanuit restaurant Catch op afroep beschikbaar. De verkoop was in handen van TEAM Leisure.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Ontwikkeling, marketing & verkoop De Dokwerker/Timmerfabriek Apartments, Vlissingen

Direct naast Hotel de Timmerfabriek in Vlissingen (gelegen aan het Timmerplein, onderdeel van de grootschalige stadsontwikkeling Scheldekwartier) ontwikkelt TEAM Concepts “De Dokwerker”. In dit project worden 58 compacte appartementen gerealiseerd welke verhuurd en geëxploiteerd zullen worden vanuit de hotelorganisatie van Hotel de Timmerfabriek. Hotelier Kloeg Collection zal zich daarbij richten op een combinatie van zakelijke verhuurmarkt (short stay en mid-long stay) én de recreatieve markt. Onder de noemer “Timmerfabriek Apartments” vormen de 58 appartementen een perfecte uitbreiding van Hotel de Timmerfabriek.

Voor ontwerp en architectuur tekent het befaamde internationaal opererende architectenbureau KCAP met vestigingen in Rotterdam, Zurich en Shanghai.

De bouw van De Dokwerker Vlissingen is gestart op 17 februari 2022.
Bekijk hier de film.

In deze korte film blikken we terug op de ontwikkeling van het recent geopende Hotel de Timmerfabriek én geven we een doorkijk naar het nieuwste onderdeel van dit succesvolle concept: De Dokwerker ofwel Timmerfabriek Apartments. Joeri Beekman en Paul Huges nemen u mee in het verleden tot het heden.

De verkoop is in handen van TEAM Leisure.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op bijzondere plaatsen, met bijzondere mensen, op bijzondere momenten.