OVER TEAM LEISURE

TEAM Leisure is gespecialiseerd in marketing en verkoop van recreatieve vastgoedprojecten. Ieder project in de portefeuille van TEAM Leisure kenmerkt zich door bijzonder onderscheidend vermogen. Dankzij de ligging, architectuur, prijs, opmerkelijk rendement of een combinatie daarvan.

Altijd ‘property with a smile’. Dus een deal waarmee verkoper en koper uiterst tevreden zijn. Hoe? TEAM Leisure zet al haar ervaring en creativiteit in en ontwikkelt de propositie zodanig dat een project snel, efficiënt en succesvol verloopt.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF  BEZOEK DE WEBSITE VAN TEAM LEISURE >

TEAMPRESTATIES
12 Urban leisure villa's in Noordzee Resort Largo City Vlissingen uitverkocht

TEAM Leisure verkocht in één weekend alle 12 urban leisure villa’s in het project Noordzee Resort Largo City aan de voet van de boulevard in Vlissingen. Deze 12 unieke recreatievilla’s zijn gelegen op de grens tussen stad en strand en bieden door deze locatie een unieke beleving.

TEAM Leisure was verantwoordelijk voor het voorbereiden van de gehele propositie, waarbij wij het verhuur-, beheer- en exploitatiemodel samenstelden in samenspraak met de exploitant en de verhuurorganisatie Largo (onderdeel van Roompot Groep). Zodoende creëerde TEAM Leisure een verkooppropositie die voor de volle 100% in orde is.

Deze nauwkeurige voorbereiding, slimme en sterke marketing en maximaal enthousiasme zorgden voor het verkoopsucces waarbij in (de aanloop naar) één verkoop weekend alle 12 woningen werden verkocht.

Bekijk dit project op de website van TEAM Leisure >

Toename aantal verkopen recreatieve woningen in 2016

In 2016 was een sterke groei in de vraag naar recreatieve beleggingen zichtbaar. De lage spaarrente, volatiele aandelenbeurzen en het algemeen verbeterde economische klimaat zijn voor veel particuliere beleggers aanleiding om het vizier te richten op recreatief onroerend goed.

TEAM Leisure verkocht in diverse projecten, zoals Landal Les Etoiles in de Belgische Ardennen, Strandhuisjes Julianadorp aan Zee en Landal Port Greve in Brouwershaven, meerdere recreatiewoningen en villa’s. Deze projecten bieden de belegger een interessant rendement in combinatie met eigen gebruik. Een ideale combinatie van financieel en ‘sociaal’ rendement!

Bekijk de projecten van TEAM Leisure > 

Strandhuisjes. Unieke beleving óp het strand

In Julianadorp aan Zee verkocht TEAM Leisure een project van 80 unieke Strandhuisjes, gelegen op het strand van Julianadorp aan Zee. Dit uitermate succesvolle Landal project biedt een unieke beleving: verblijven en slapen op het strand.

Leven op het strand. Samen met gezin, familie of vrienden genieten van heerlijke dagen en lange gezellige avonden. Zonder notie van wat zich allemaal aan de andere kant van de duinen afspeelt. Een unieke beleving. Én een unieke kans. Alle 80 Strandhuisjes zijn inmiddels verkocht.

Afgelopen zomer genoten zo’n 80 eigenaren op het strand van hun fantastische bezit én van een fraai netto rendement.

Bekijk dit project op de website van TEAM Leisure >

Punt-West Hotel & Beachresort

Het unieke en meest exclusieve resort van Nederland, Punt-West Hotel & Beachresort in Ouddorp, bestaat uit 72 zeer exclusieve beach- en duinvilla’s en 20 hotelsuites met uitzicht over het water van de Grevelingen, gesitueerd rondom een idyllische baai.

In het hart van het resort, op het eiland naast Beachclub Werelds, bevinden zich slechts 20 premium twee-persoons hotelsuites bestemd voor verhuur. Een absolute toplocatie op een van de mooiste plekken in Nederland, direct aan het strand en water.

TEAM Leisure is exclusief verantwoordelijk voor de verkoop van deze 20 luxe hotelsuites en verkocht in een eerdere fase ook de beach- en duinvilla’s.

Bekijk dit project op de website van TEAM Leisure > 

19 Duinlodges Noordzee Resort Largo Nature Vlissingen in twee weken uitverkocht

Medio oktober 2017 verkocht TEAM Leisure binnen twee weken alle 19 Duinlodges in het project Noordzee Resort Largo Nature in Vlissingen, de tweede fase in de herinrichting van recreatiebedrijf Camping De Nolle. Deze 19 nieuw te realiseren Duinlodges worden gebouwd in een duurzaam gecreëerd duinlandschap aan de voet van de duinen van de Vlissingse boulevard. Met aan de andere kant van dit duin de fraaie zuid-stranden en de stad Vlissingen.

TEAM Leisure was verantwoordelijk voor het voorbereiden van de gehele propositie, waarbij wij het verhuur-, beheer- en exploitatiemodel samenstelden in samenspraak met de exploitant en de verhuurorganisatie Largo Resorts (onderdeel van Roompot Groep). Zodoende creëerde TEAM Leisure een perfecte verkooppropositie.

De 19 Duinlodges worden in mei/juni 2018 opgeleverd en zijn dan direct klaar voor gebruik en verhuur met een geprognotiseerd rendement van netto 5%.

Bekijk dit project op de website van TEAM Leisure >

Deel deze pagina: 

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op de meest bijzondere plaatsen, op de meest bijzondere momenten.