De marketing & verkoop organisatie van TEAMforREAL en gespecialiseerd in het succesvol vermarkten van recreatieve vastgoedprojecten in Nederland. TEAM Leisure heeft een indrukwekkende portefeuille aan recreatieve projecten. Zowel ‘eigen’ projecten welke ontwikkeld zijn binnen TEAMforREAL als projecten die verkocht worden in opdracht van andere projectontwikkelaars.

De diepgaande kennis van en ervaring in de zeer specifieke markt voor recreatief onroerend goed maakt TEAM Leisure tot een specialistische ‘boutique’.

De formule van TEAM Leisure is gebaseerd op het volledig verzorgen van het complete marketing- en verkooptraject. TEAM Leisure weet als geen ander hoe dit traject in te vullen en investeert zelf in de reclame- en verkoopcampagnes welke benodigd zijn voor succesvolle verkoop van een project.

MEER INFORMATIE? BEL +31(0)88 1900 222 OF BEZOEK WWW.TEAMLEISURE.NL

IEDER PROJECT IN DE PORTEFEUILLE VAN TEAM LEISURE IS ONDERSCHEIDEND. DOOR EEN BIJZONDER CONCEPT. EEN UNIEKE LOCATIE. AANTREKKELIJK RENDEMENT. OF EEN COMBINATIE VAN ALLES.
TEAM PRESTATIES
Verkocht: 30 hotelsuites en hotelappartementen project Hotel Zeeuws Licht, Dishoek

Op een unieke locatie in Dishoek, aan de voet van de duinen, dus op loopafstand van de mooiste zuid-stranden van Nederland, ontwikkelde zusterbedrijf TEAM Concepts samen met ZPF en Kloeg Collection een nieuwbouw viersterren-plus hotel met 69 hotelsuites en –appartementen.

De drie onder fraaie architectuur ontwikkelde gebouwen – ieder met eigen karakteristieken – vormen tezamen een ‘dorpje’ dankzij de kenmerkende puntgevels.

TEAM Leisure verkocht één van de drie gebouwen, het hotelgebouw met 30 hotelsuites en hotelappartementen, aan 30 particuliere kopers. De bouw van Hotel Zeeuws Licht is in volle gang. In mei 2021 ontving Hotel Zeeuws Licht haar eerste gasten.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkoop van 68 hotelkamers en -appartementen project Hotel De Timmerfabriek, Vlissingen

Zusterbedrijf TEAM Concepts transformeert het rijksmonumentale gebouw De Timmerfabriek in Vlissingen samen met Bouwgroep Peters en hotelexploitant Kloeg Collection tot een uniek Urban Leisure Hotel. Dit schitterende industriële erfgoed – een rijksmonument uit 1912 – was vroeger onderdeel van de voormalige Scheldewerf in Vlissingen en diende als de werkplaats voor de scheepstimmerwerken.

De Timmerfabriek wordt getransformeerd tot een uniek Urban Leisure Hotel met 16 Boutique Hotel kamers, 51 twee- en vierpersoons Loft Hotel Appartementen en een uniek Toren Penthouse Appartement. Op de begane grond komen een restaurant, brasserie, chefs bar en lobby waarmee een bruisende plek ontstaat vergelijkbaar met Hotel New York in Rotterdam. De karakteristieke industriële sfeer van het gebouw zal maximaal behouden blijven en het thema vormen voor het hotel.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkocht: 40 hotelkamers project Boutique Hotel Rijks, Goes

Een ontwikkeling van zusterbedrijf TEAM Concepts.
Het Rijksmonumentale ‘Oude Manhuis’ in het hart van Goes is getransformeerd tot een bijzonder Boutique Hotel met 40 hotelkamers en hotelsuites. Dit karakteristieke, comfortabele stadshotel, met aan de achterzijde de sfeervolle ‘manhuistuin’, opende in februari 2021 haar deuren. Hotelexploitant Kloeg Collection tekende voor de exploitatie van dit hotel met ontbijtrestaurant en gezellige ‘honesty bar’.

De 40 hotelkamers en hotelsuites in Boutique Hotel Rijks werden door TEAM Leisure in een maand tijd succesvol verkocht aan particuliere beleggers.

In februari 2021 opende Boutique Hotel Rijks haar deuren voor de eerste gasten.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkocht: 43 hotelsuites en hotelappartementen project Hotel Kaap West, Westkapelle

TEAM Leisure verkocht in opdracht van ontwikkelaars TEAM Concepts en ZPF 43 luxueuze hotelsuites en hotelappartementen in hotel Kaap-West in Westkapelle. Dit comfortabele viersterren-plus is gelegen op loopafstand van de strandovergang, vrijwel direct achter de duinen dus.

TEAM Concepts ontwikkelde dit hotel met het vernieuwende concept van hotelappartementen. Luxe appartementen met een of twee slaapkamers met badkamers en voorzien van alle gemakken zoals een living en luxe keuken. Een comfortabel vakantieverblijf dat voldoet aan de enorme vraag naar een vakantie-accommodatie met privacy, veiligheid en comfortabele leefruimte. Hotelservices worden standaard op topniveau geleverd en roomservice is vanuit restaurant Catch op afroep beschikbaar.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkocht: 18 hotelappartementen project KATOEN City Lofts Goes by LARGO

KATOEN City Lofts Goes by LARGO is een ‘one of a kind’ exclusief project. Op een fantastische plek aan het bruisende Bleekveld, midden in de levendige stad Goes, worden 18 uiterst luxe en comfortabele City Loft Appartementen gerealiseerd.

De verkoop van dit nieuwbouwproject midden in de bruisende stad wordt verzorgd door TEAM Leisure. KATOEN City Lofts Goes by LARGO biedt het gemak van een ruim, compleet en ongekend luxueus loftappartement met de uitmuntende service en het optimale comfort van een tophotel, verzorgd vanuit de KATOEN hotelorganisatie. LARGO, het exclusieve verhuur label van marktleider Roompot Group, is verantwoordelijk voor de marketing en verhuur van de City Lofts.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkocht: 16 luxe hotelsuites, project Boutique Hotel Helder, Renesse

TEAM Concepts ontwikkelt dit voormalige restaurant tot een high-end, comfortabel boutique hotel met 16 geweldige hotelsuites en een comfortabele horeca lounge voor gasten. De bouw is in volle gang. De verkoop is in handen van TEAM Leisure, inmiddels zijn alle suites succesvol verkocht.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkoop van 54 suites, lofts en hotelappartementen, project Hotel St. Joris, Middelburg

In het centrum van dé monumentenstad Middelburg bevindt zich het monumentale gebouw St. Jorisdoelen. Een schitterend gebouw waarin door zusterbedrijf TEAM Concepts Cityhotel St. Joris met 54 hotelkamers en -suites ontwikkeld wordt. De bouw is gestart en naar verwachting opent Hotel St. Joris in het voorjaar van 2023 haar deuren.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

Verkoop van 58 hotelappartementen, project De Dokwerker, Vlissingen

Direct naast de monumentale Timmerfabriek in Vlissingen wordt De Dokwerker gerealiseerd; een stoer appartementenhotel met 58 compacte hotelappartementen. Dit stedelijke, industriële gebouw is een uitbreiding van het naastgelegen Hotel De Timmerfabriek. De combinatie van deze twee projecten zorgt voor een synergie die zijn weerga niet kent! Bouw gestart.

Een ontwikkeling van TEAM Concepts.

Kijk op www.teamleisure.nl voor de uitgebreide projectpresentatie >>

ALS EERSTE ALLE NIEUWE ONTWIKKELINGEN VERNEMEN? VOLG TEAM LEISURE OP FACEBOOK

Behind the scenes...

TEAMforREAL onderhoudt een imposant netwerk van relaties.
Dat brengt Joeri, Marius en Paul op bijzondere plaatsen, met bijzondere mensen, op bijzondere momenten.